Ismail Izzani jatuh tangga, tangan cedera


shadow

PENYANYI Ismail Izzani mengalami kecederaan pada tangan kanan menyebabkan tulangnya hampir retak disebabkan terjatuh daripada tangga semalam.

Ismail, 19, berkata perkara itu diketahuinya selepas menjalani pemeriksaan X-ray hari ini dan diminta doktor berehat sebulan untuk pulih sepenuhnya.

“Kejadian berlaku semalam apabila saya terjatuh daripada tangga di rumah. Selepas pemeriksaan, saya dimaklumkan tulang hampir retak dan tisu bengkak.

ISMAIL Izzani perlu berehat selama sebulan.

“Kecederaan ini menyebabkan saya perlu sekurang-kurangnya berehat selama sebulan untuk tangan pulih semula,” katanya.

Penyanyi Luar Biasa itu bagaimanapun berharap dia boleh sembuh secepat mungkin disebabkan banyak terikat dengan pelbagai aktiviti seni.

“Saya akan cuba sedaya upaya juga untuk memenuhi komitmen beberapa aktiviti seni. Selain itu, saya kena promosikan lagu baru berjudul Cinta dalam masa terdekat.

“Semoga saya akan sembuh secepat mungkin selain meneruskan jadual seni yang sudah diatur. Terima kasih buat semua yang mengambil berat terhadap saya,” katanya.

Terdahulu, Ismail hari ini memuat naik foto tangannya berbalut di Instagram menyebabkan ramai pengikutnya tertanya mengenai kecederaan yang menimpanya.

-myMetro

Tinggalkan komen anda